Het ontwerpen.

Ik gebruik veel standaard gereedschap wat je in de keramiekshop in het land en op internet kan vinden. Maar soms merk ik dat het gereedschap niet voldoet aan de eisen die ik eraan stel. Gereedschap is een middel om je doel te kunnen bereiken. Maar als je doel niet te bereiken valt, of dat je van alles moet uithalen om toch je doel te bereiken, dan begint mijn hoofd te spinnen en te ontwerpen met hoe ik het dan wel kan doen. En op een veilige manier. Daaruit komt uiteindelijk een mooi stukje gereedschap, bruikbaar voor het doel wat ik voor ogen had.

Het gebruik.

Ja, dat is dan uiteindelijk het doel. Doet het wat ik wil? Als dat het geval is, dan ga ik kijken wat het kost om een product te koop aan te bieden. Die producten vind je dan op deze site.

Handwerk

Alle producten worden met de hand gemaakt. De constructieve delen worden verlijmd en geschroefd. De werkbladen bestaan uit aan elkaar verlijmde balken die deels ook nog geschroefd zijn. Stevig? Jazeker!

De producten worden afgelakt met een hoogwaardige slijt- en krasvaste laklaag. De werkbladen worden zelfs drie maal gelakt!

Dit is de reden waarom de levertijd voor de producten tussen de twee en drie weken ligt. Duurt het langer, dan laat ik het bij het bestellen direct weten via de mail.

 

shop
bestellen en contact
startpagina
naar het portaal