Mooie kunst behoeft goed gereedschap!

Om mooie dingen te maken is het onontbeerlijk om goed gereedschap te hebben. Helaas gebeurt het dat gereedschap soms ontworpen wordt vanuit de gedachte van een engineer maar waar geen rekening gehouden wordt met de wensen van een gebruiker. Het is ontworpen met het doel het zo goedkoop mogelijk te maken en zoveel mogelijk geld er aan te verdienen. Ik vind dat nogal een probleem. Zo koop je gereedschap waar je soms niet helemaal mee vooruit kan. En dat is zonde. Daarom heb ik zelf eens gekeken wat mijn wensen zijn, en daarop heb ik ontwerpen gemaakt die uiteindelijk tot een product zijn gekomen.


Op deze site vind je artikelen die ik zelf gebruik. Op de pagina “Info” kun je lezen op welke manier de producten gemaakt zijn en wat je mag verwachten.

Op de pagina “shop” vind je de producten gemaakt door VisionQuest.

Op de pagina “bestellen” vind je hoe je een product kunt bestellen en vragen kunt stellen. Verzending is nog een probleem. Woon je ver weg, dan is het wel fijn om een bestelling te kunnen plaatsen en op te kunnen laten sturen. Daar moet nog aan gewerkt worden. Natuurlijk kan een product wel worden afgehaald. Levering geschiedt uit Weert, Limburg en vanuit Helmond, Brabant.

Er staan nog niet veel producten op de site maar toch wens ik je veel plezier bij het rondneuzen.

Met vriendelijke groet, VisionQuest

Info
shop
bestellen en meer info
naar het portaal